top of page

Tävlingar

Tävlingssektionen.jpg

Hos Ridklubben Östjämten har vi en tävlingskommitté.

Skillnaden mellan en sektion och en kommitté är att en sektion ska ha eget årsmöte och medlemmarna ska presenteras på ordinarie föreningsstämma. Hos oss har vi en tävlingskommitté dvs en arbetsgrupp som jobbar under styrelsen och medlemmarna väljs av styrelsen vilket ger en flexiblare verksamhet där man lättare kan förändra ledamöter.

 

Varje år anordnar Ridklubben Östjämten ett antal tävlingar i framförallt hoppning och dressyr. Vi anordnar tävlingar i status från klubbnivå upp till lokal och regional nivå. Dessa tävlingar ger ett viktigt tillskott till klubbens ekonomi samtidigt som de peppar ryttare vidare i sitt hästintresse.

 

Vill du jobba mer med våra tävlingar eller i vår tävlingskommitté så får du gärna höra av dig till ridklubben. Det finns massor med arbetsuppgifter så vi är tacksamma för all hjälp vi kan få! Vid alla tävlingar behöver vi funktionärer så att tävlingen kan fungera. När man ställer upp som funktionär lär man sig MASSOR om hur tävlingar fungerar och du kommer bli en bättre tävlingsryttare eftersom du har mycket mer koll på hur en tävlingsplats egentligen fungerar. 

Du behöver inte känna att du måste kunna "allt" för att ställa upp som funktionär. Hör bara av dig till Ridklubben så ser vi till att du får det stöd du behöver så vet vad du ska göra. Kontakta oss på: kontakt@rkostjamten.se

 

ALLA är viktiga vid tävling, och vi vill rikta ett varmt TACK till:

Tävlingsekipage och föräldrar

Fantastiska funktionärer

Sponsorer som stödjer vår verksamhet och

Publiken som kommer!

bottom of page