top of page

Anläggningen

Paddock drönare.JPG

Foto av Olle Schönning

Här finner du mer information om vår anläggning.

Anläggningen ägs av kommunen, men drivs och sköts av Ridklubben Östjämten.

 

Till anläggningen består av:

Ridhus med stall och tillhörande utrymmen samt uteridbana, uteboxar och derbybana. När man vill använda anläggningen ska man betala för anläggningsavgift dvs ett anläggningskort. Detta gäller all ridning/tömkörning etc. på anläggningen förutom vid ridskolans ridlektioner samt vid tävlingar.

Anläggningskort:

Vid anläggningskort så får man nyttja ridhus, paddock, uteboxar och hindermaterial.

För att skaffa anläggningskort ska du betala in summan till bg 605-5768, innan anläggningen nyttjas, dock senast 31 januari, ange ryttare eller häst/hästar. Se mer info i fliken Priser på hemsidan. Vi har både hel- och halvårskort. Perioderna som gäller står även de under fliken Priser här på hemsidan.

Det som är viktigt att tänka på är att när du skaffar anläggningskort ska du vara medlem och du omfattas av vårt arbetsdirektiv. Se mer info om arbetsdirektivet här.

För att se vilka som har aktuella anläggningskort, klicka på anläggningskort i menyn.

 

Bokning & frågor: 

Om du vill boka anläggningen för enskilt bruk gör du detta via:  kontakt@rkostjamten.se. Detta debiteras särskilt enligt gällande prislista.

Tänk på att du måste boka några dagar i förväg (vi har inte personal alla dagar som hanterar detta), och du måste ha fått en bekräftelse på bokningen innan du kan använda den enskilt.

Löshoppning:

Anläggningen går att boka för löshoppning om inte annat redan är inbokat. 

För bokning och prisuppgifter kontakta: kontakt@rkostjamten.se.

Tänk på att du måste boka några dagar i förväg (vi har inte personal alla dagar som hanterar detta), och du måste ha fått en bekräftelse på bokningen.

bottom of page