Hoppa till sidans innehåll

Anläggningen


Här finner du mer information om vår anläggning.

Anläggningen ägs av kommunen, men drivs och sköts av Ridklubben Östjämten.

 

 

Till anläggningen hör;

Ridhus med stall och tillhörande utrymmen samt uteridbana och derbybana. När man vill använda anläggningen ska man betala för anläggningsavgift sk anläggningskort. Detta gäller all ridning/tömkörning etc på anläggninge förutom vid ridskolans ridlektioner samt vid tävlingar.

 

För att skaffa anläggningskort så ska du maila till This is a mailto link och ange vad du vill ha så skickar vi en faktura. Det som är viktigt att tänka på är att när du skaffar anläggningskort ska du vara medlem och du omfattas av vårt arbetsdirektiv. Se mer info om arbetsdirektivet här.

För att se vilka som har aktuella anläggningskort, klicka på anläggningskort

 

 

Priser:

För att nyttja denna anläggning måste du betala anläggningshyra, se närmare info om priserna under Prislista 

 

Regler:

Klicka HÄR för att läsa vår anläggningsinstruktion som beskriver reglerna för att använda vår fina anläggning. Läs noga igenom och visa varandra hänsyn när ni nyttjar anläggningen för allas trivsel!
Dessutom finns regler för själva ridningen/träningen på anläggningen, klicka HÄR

 

Bokning & frågor: 

Om du vill boka anläggningen för enskilt bruk gör du detta via 0696-21277 eller This is a mailto link Detta debiteras särskilt enligt gällande prislista.

Tänk på att du måste boka några dagar i förväg (vi har inte personal alla dagar som hanterar detta), och du måste ha fått en bekräftelse på bokningen innan du kan använda den enskilt.

Löshoppning, lördag förmiddag

Anläggningen går att boka för löshoppning på lördagförmiddagar om inte annat redan är inbokat. Detta kostar då endast anläggningskort och man får då samsas med alla som vill löshoppa.

Det går inte att boka tid för detta på andra tider utan särskild kostnad. Det är endast lördag förmiddagar som gäller för "gratis" löshoppning, och det måste bokas.

Du bokar detta via This is a mailto link eller på 0696-21277. Tänk på att du måste boka några dagar i förväg (vi har inte personal alla dagar som hanterar detta), och du måste ha fått en bekräftelse på bokningen.

Uppdaterad: 28 JAN 2018 19:48 Skribent: Viveka Andersson

Krokv skogstj

  Industrishopen

 

Norrskog

   LF utan Bank o Förs

 

Erik Holmgren

   

 

Gällö Skog logga färg liten 

Erik Amren

 Hammlet

JAv skylt

 Team Östlin

 

 

 

 

 

Ange alt-text här.

    

 

ICA ny   Bispgårdens

Lundström

 

Ettiketten

 Handelsbanken

SCA

 Octowood

Postadress:
RK Östjämten - Ridsport
Ammer 350
84491 Hammarstrand

Kontakt:
Tel: 069621277
E-post: This is a mailto link

Se all info