Hoppa till sidans innehåll

Ryttarsatsning, halvfodervärd, stallvärd


För dig som vill ha mer hästumgänge, eller få ut mer av din ridning så har vi 3 olika varianter av verksamhet att erbjuda.

 

Som stallvärd får du umgås och hjälpa till i stallet en dag per vecka och i gengäld får du delta i Ridskolans dressyr- eller hoppträning en gång per månad samt du får gratis hästhyra vid övriga träningar och tävlingar.

 

Som halvfodervärd har du tillgång till att rida en ridskolehäst alla dagar den inte går i ordinarie verksamhet och du har förtur till träningar och tävlingar på "din" häst.

 

Som deltagare i vår ryttarsatsning har du kontrakt på en ridskolehäst som får du rida lektion på 2 gånger per vecka i ordinarie lektionsverksamhet, och du får rida den själv alla dagar den inte går i ordinarie ridverksamhet. Du delta i särskild tävlingsutbildning en gång per månad och du har förtur till "din" häst på träningar och tävlingar. Syftet med Ryttarsatsningen är att du ska komma ut på tävlingsbanorna tillsammans med "din" häst och att ni ska kunna utvecklas som tävlingsekipage.

 

För dessa 3 olika verksamheter gäller att du måste ha tillräcklig häst- och rid-erfarenhet för att delta. Rådfråga personalen på ridskolan om du är osäker. 

 

För dig som har egen häst finns möjlighet att mot en kostnad delta vid Ryttarsatsningens verksamhet. Maila ditt intresse till This is a mailto link

Uppdaterad: 31 JUL 2015 11:15
Skribent: Viveka Andersson

Rag förs

logo va trafik och utbildning mork

Krokv skogstj

  LF utan Bank o Förs

Gällö Skog logga färg liten

Hammlet

JAv skylt

Team Östlin

Ange alt-text här.

 

   

     

 

ICA ny 

visitkort

 

Lundström

Loggor

Z-skrot

Ettiketten

Postadress:
RK Östjämten - Ridsport
Ammer 350
84491 Hammarstrand

Kontakt:
Tel: 069621277
E-post: This is a mailto link

Se all info